Campanii

Reward Your Idol – Why Music Matters

CAMPANIA REWARD YOUR IDOL 

(#WHYMUSICMATTERS) A LUAT STARTUL!

Lansată sub hashtag-ul #whymusicmatters, campania Reward Your Idol ia oficial startul, adresându-se tuturor tinerilor iubitori de muzică, ce îşi doresc acces la aproape toate melodiile din lume!

Cu siguranţă ai auzit de Deezer, Zonga, Google Play Music, Apple Music, Tidal! Acestea sunt servicii de streaming care te pot ajuta să îţi faci playlisturi nesfârşite cu piesele tale preferate, să descoperi noul single lansat de artistul tău favorit, să fii surprins cu recomandări bazate pe gusturile tale muzicale, dar şi să împărtăşeşti cu prietenii tăi ce trupe noi ai mai descoperit.

Înscrierea în campanie este gratuită, include trei paşi foarte simpli şi îţi poate aduce premiul cel mare – o excursie de vis pentru tine şi un prieten la New York -, dar şi sute de cadouri minunate, precum un telefon LG Nexus 5X, 30 de conturi Deezer pentru 2 luni, 20 de conturi Google Play Music pentru 6 luni, 30 de conturi Zonga pentru 3 luni, 30 de conturi Tidal pentru 3 luni, dar şi alte premii muzicale.

Astfel, tot ceea ce trebuie să faci este să îţi creezi GRATUIT un cont pe oricare dintre platformele de streaming disponibile în România: Zonga, Deezer, Apple Music, Google Play Music, Tidal şi ai pe loc acces la aproape toată muzica din lume. Apoi, defineşte-ţi în perioada 23 noiembrie – 18 decembrie un playlist de minimum 5 piese. Pasul doi presupune să dai share playlist-ului pe profilul tau de Facebook. Nu uita să foloseşti în postul tau hashtag-ul #whymusicmatters şi să tag-uieşti pagina de Facebook a campaniei, REWARD YOUR IDOL. Pasul trei este să completezi formularul de mai jos cu datele tale şi link-ul playlist-ului tău. Pentru toate detaliile, testimoniale ale artiştilor şi pentru a citi regulamentul campaniei, accesează http://rewardyouridol.ro/ .

Urmărește pe social media #whymusicmatters și vei vedea fiecare pas din campanie și multe videoclipuri cu artiștii tăi preferați care îți spun de ce contează muzica pentru ei. Alina Eremia, Fly Project, Sore, Adrian Despot, Giulia, Deepcentral sunt doar câteva nume care au acceptat provocarea Reward Your Idol.

Campania Reward Your Idol este un program educaţional, dezvoltat de Asociaţia Industriei Muzicale din România în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite ale Americii la București, în scopul popularizării serviciilor muzicale legale şi a facilitării consumului de muzică din surse licite. Prima campanie Reward Your Idol a fost realizată în 2012 de către Asociația Industriei Muzicale din România (AIMR) în parteneriat cu Ambasada SUA la Bucureşti.