Stiri

Fii aproape de artiștii favoriți – Reward Your Idol – Lady Gaga

Încurajând consumul legal de muzică ești mai aproape de artistul favorit

Asculti muzica din surse legale si ai doar de castigat!

Asociatia Industriei Muzicale din Romania (AIMR) a lansat seria de proiecte si campanii de incurajare a tinerilor sa consume muzica prin cumparare, descarcare sau ascultare online din surse legale.

Prima campanie a fost realizata in parteneriat cu Ambasada SUA la Bucuresti si cu casa de discuri Universal Music Romania, membru al AIMR, UPFR si UPVR, care reprezinta artistele Lady Gaga si Jessie J in Romania.

Tinerii si copiii iubitori de muzica cu varste cuprinse intre 10 si 24 ani au avut ocazia sa-si intalneasca idolii din domeniul muzical sau sa castige numeroase premii in CD/ DVD-uri si obiecte promotionale atractive prin simpla demonstrare a faptului ca au cumparat muzica artistilor favoriti din surse legale (site-uri legale de download si magazine).

Toti iubitorii de muzica care au facut dovada folosirii surselor legale pentru cumpararea produselor de muzica si care au participat la seria de campanii initiate de catre AIMR impreuna cu membrii sai, producatorii de muzica, si-au intalnit idolii (pe Jessie J in 27 iulie; pe Lady Gaga in 16 august) sau au primit cadouri surpriza.

Multumim pe acesta cale Ambasadei SUA pentru sprijinul acordat.