Acum este Mie Sep 08, 2010 12:51 am

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
intrebare?.... 
Autor Mesaj
Începător

Bani în mână: 5.55
Mesaj intrebare?....
Salut,

In primu rand imi cer scuze pentru deranj.Vreau sa imi deschid un site gen youtube/trilulilu ,dar m-am lovit de o problema.Am auzit ca trebuie sa ai drept de autor pe fisierele incarcate ,deoarece pui utilizatorului posibilitatea de a asculta/vizualiza fisiere si acest lucru este ilegal ... in momentul de fata sunt putin zapacit imi poate spune si mie cienva ce e legal si ce nu e ...

Multumesc anticipat !

Cu stima si respect,
Comy

Vin Iul 09, 2010 1:06 pm
Rang 5

Bani în mână: 49.66

Locaţie: Aici
Mesaj Re: intrebare?....
Chiar daca ceea ce doresti sa faci tu este practic promovarea muzicii , AIMR considera ca ceea ce faci tu este ilegal. Prostie monumentala dar suntem in Romania.

Pentru a nu avea probleme cu casele de discuri si AIMR iti sugerez sa ii contactezi si sa faci un fel de contract cu ei ( cum au facut cei de la Trilulilu). Dar presimt niste preturi nesimtite si multi nervi.

Iti urez succes !

Sâm Iul 10, 2010 1:50 pm
Rang 6

Bani în mână: 47.19
In Romania esti obligat sa fi ilegal, iar daca esti ilegal esti condamnat. Tipic nu? De-aia ne merge asa bine ca toate se bat cap in cap in tara asta. La fel si AIMR se da cu stangul in dreptul pentru a mai scoate niste bani de pe bietii oameni sub pretextul de a-i apara pe "marii" artisti precum Guta si Salam care saracutii nu mai au bani de un al 10-lea palat

Mie Iul 28, 2010 1:25 pm
AIMR

Bani în mână: 48.53
Drygon scrie:
Chiar daca ceea ce doresti sa faci tu este practic promovarea muzicii , AIMR considera ca ceea ce faci tu este ilegal. Prostie monumentala dar suntem in Romania.

Pentru a nu avea probleme cu casele de discuri si AIMR iti sugerez sa ii contactezi si sa faci un fel de contract cu ei ( cum au facut cei de la Trilulilu). Dar presimt niste preturi nesimtite si multi nervi.

Iti urez succes !

Salut,

De promovarea muzicii se ocupa cei care o creeaza, aceasta categorie incluzand producatorul, autorul si interpretul.
Muzica este un produs, placut urechii ce e drept insa un produs pentru care un grup de oameni muncesc.
Legea asigura drepturi de autor si conexe celor ce au participat la creatie.

@comybt
Pentru punerea online a oricarui tip de site care are muzica (streaming, radio online, muzica de fundal, download etc.) ai nevoie de acordul celor 3 entitati care au participat la creatie si inregistrarea ei. Un site care foloseste muzica este un site care pune la dispozitie muzica, in termenii legii.
Pentru a functiona corect, contacteaza cele 3 organisme de gestiune colectiva a drepturilor in muzica si te vor licentia sau te vor orienta catre membrii lor direct vizati de proiectul tau.

Joi Iul 29, 2010 11:57 am
Rang 6

Citat:
Pentru punerea online a oricarui tip de site care are muzica (streaming, radio online, muzica de fundal, download etc.) ai nevoie de acordul celor 3 entitati care au participat la creatie si inregistrarea ei.

Din pacate casele mari Radio ZU, Kiss FM, ProFM, Europa FM si in general toate posturile nu au niciun contract si mp3-urile provin tot de pe Internet si spun asta deoarece cunosc oameni din radio care sustin acest lucru

Vin Iul 30, 2010 7:49 pm
Rang 5

Bani în mână: 0.00
Banca: 189.45
un realizator de la CityFM venea/vine cu muzica de acasa (luata de pe net) :lol: asa ca.....

Mie Aug 04, 2010 7:39 pm
Profil WWW
Rang 6

Bani în mână: 46.10

Locaţie: Bucuresti
@adlib: asta nu inseamna ca daca cineva l-ar da in gat nu ar avea de suferit... si un hot isi vinde marfa pe net pe ascuns... nu inseamna ca daca l-ar prinde politia ar scapa nevinovat...

Lun Aug 09, 2010 9:29 am
Profil YIM WWW
Rang 6

Pai daca legal nu se poate... Trebuie sa faci mii de "pasi" pentru a putea difuza o melodie legal la radio sau sa o pui pe un site plus mii de euro plus mii de nervi si mii de drumuri de la o usa la alta. Nu e mai simplu sa o iei de pe net in cateva secunde? Daca te prinde cineva spaga e mai ieftina si mai utila decat calea legala. Din pacate asa merg treburile in RO

Lun Aug 09, 2010 4:18 pm
Rang 8

Bani în mână: 16.84
Banca: 24.00

Locaţie: Bucuresti
si cui dai shpaga ?

Mar Aug 10, 2010 4:20 pm
Profil YIM
Rang 5

Bani în mână: 49.66

Locaţie: Aici
Cu spaga nu mergi nicaieri ... Asociatiile gen AIMR , Brein , etc nu sunt ca politaiul care te opreste ca ai depasit viteza legala in oras.

Mar Aug 10, 2010 5:18 pm
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul